Fém polcrendszer csavar nélküli

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

fém polcrendszert  keres, de nem szeretne csavarokkal bütykölni? Érdeklik a salgó polc csavar nélküli lehetőségei?

Létezik 2 féle típusa a fém polcrendszereknek: a csavaros és a csavar nélküli verziók.  A csavaros fém polcrendszerek a régebbi típusok, és ahogyan a nevük mutatja, csavarokkal rögzíthetőek az egyes elemek egymáshoz. Ez persze az összeszerelést időben hosszabbá teszi, és szükségessé válnak a szerszámok is. A csavaros fém polcrendszerek  stabilak, fixek és strapabíróak, de ezek a tulajdonságok nem a csavaroknak vagy a csavaros jellegnek tulajdoníthatóak, sokkal inkább az egyszerű konstrukciónak és fémszerkezetnek. Ezek a salgó polcok a fapolcok alternatívájaként jelentek meg a piacon – először Angliában az 1900-as évek közepén. Ami sikeres, azt pedig érdemes továbbfejleszti az igényekhez igazodva. Így születtek meg a salgó polc csavar nélküli típusai, az ún: akasztós salgó polcok (UGP S1 salgó polcok). Ezek modernebb, trendibb típusok már, és ezek – ahogyan a nevük is elárulja – nem csavarokkal rögzülnek. A salgó polc csavar nélküli verziójánál az egyes elemeket akasztással kell egymáshoz illeszteni. Ez a megoldás időben jóval gyorsabb összeszerelést jelent. Nem szükségesek szerszámok, és nincs szükség műszaki érzékre sem. Egyszerűen a polcokat ráakasztják a fém oszlopokra.  A fém polcrendszerek  csavar nélküli típusai tulajdonképpen oszlopokra akasztott tálcákból – polcokból – állnak.

A fém polcrendszer csavar nélküli vagy a csavaros típusai az időt állóbbak?

Melyik képvisel jobb ár-érték arányt? Mikor és kiknek ajánljuk az egyik és kiknek a másik típust? Ha Önnek már van fém polcrendszere  régebbről, és most tulajdonképpen azt tervezi, hogy azt kiegészíti, és az adott helyiségben további salgó állványokat létesít, akkor a csavaros salgó polcokban érdemes gondolkodnia. De szinte csak ebben az esetben. Ekkor ugyanis nem érdemes bekeverni a másik típust, hiszen nem illeszthetőek egymáshoz kiegészítésként.

A  fém polcrendszer csavar nélküli típusa, az UGP S1 sok tekintetben – szinte minden tekintetben – előnyösebb, mint a csavaros verzió

  • Gyorsabban és egyszerűbben összeszerelhető. Nem igényel szerszámokat, és műszaki jártasságot. Csak egymásba kell akasztani az elemeket és máris áll a strapabíró salgó állvány.
  • A salgó polc elemek méret-választéka szélesebb. Több méretet talál a kínálatban, és így mérettől függően egészen extrém terhelhetőségre is lehetősége lesz.
  • A salgó polc csavar nélküli változatainak teherbírása ugyanis jóval nagyobb. Akár 640 kg terhelést is elbír – tartósan – egy-egy állvány.
  • A polcok variábilisabbak: mert 33 mm-ként állíthatóak a polcok attól függően, milyen nagy tárgyakat szeretne tárolni rajtuk.
  • Ezek az UGP S1 polcok horganyzott sendizmir anyagból készülnek és a CE és TÜV minőségi tanúsítványok is igazolják kiváló minőségüket. Mi, az UGP-nél 5 év garanciát biztosítunk a salgó polc csavar nélküli verziójára. (A csavaros salgó polcokra csak 1 év garancia kapható.)
  • A csavar nélküli salgó polcokat folyamatosan tartjuk készleten a budaörsi raktárunkban, így Ön akár még ma beszerezheti (nyitva tartási időn belül) a polcait és felállíthatja azokat a helyükre.
  • A csavar nélküli fém polcrendszerek a sok előnyük ellenére még áraikat is tekintve is jobb döntést jelentek. Kedvezőbb az áruk, mint a csavaros polcoknak.

Tájékozódjon a csavarok nélküli polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!