UGP

UGP Biciklitúra

UGP-25-eves

Csodálatos tájak, felemelő hangulat és igazi csapatszellem. Ez történt az UGP Biciklitúra alkalmával.

Igazán különleges csapatépítővel ünnepelt az UGP Kft. – UGP Biciklitúra

Az idén fennállásának 25 éves évfordulóját ünneplő UPG Raktártechnika Kft. méltán letette már névjegyét a logisztika és raktározás területén. Fennállásuk óta több száz elégedett ügyfelet szolgáltak ki salgópolcaikkal, polcrendszereikkel, műanyag termékeikkel vagy éppen design bútoraikkal. 25 évnyi tapasztalat és szaktudás, melyet igazán meg kell ünnepelni.

Ahogy Andrew Carnegie, iparmágnás, a világ talán legnagyobb, jótékonykodó modern milliárdosa vallotta: „A csapatmunka egy képesség, amely lehetőséget ad az együttműködésre egy közös elképzelés érdekében. Egy képesség, amely az egyéni teljesítményeket a szervezeti célok felé tereli. Egy olyan energia, üzemanyag, amely lehetővé teszi az egyszerű emberek számára, hogy szokatlan eredményeket érjenek el.”

Vagyis, ha a csapat minden tagját egy közös cél vezérli és energiájukat, gondolataikat, tudásukat összehangolják, akkor az eredmények kiugróak lesznek. Carnegie állt az amerikai acélipar terjeszkedésének élére a 19. század végén, és nem csak a történelem egyik leggazdagabb amerikaivá vált, de soha nem feledkezett meg kollégáiról és munkatársairól, akikkel közösen érte el céljait. 

Az UGP hitvallása is sok pontban találkozik az iparmágnás gondolataival, miszerint a siker csakis kemény munkával, kitartással és erős, összetartó csapatmunkával érhető el. A családias hangulatú cég számára rendkívül fontos, hogy nem csak a feladatokat, de a sikereket is megossza munkatársaival. A jubileumi évben így egy különleges csapatösszetartáson ünnepeltek. 

Közös csapatépítő út kerékpáron

 Júliusban egy kellemes nyári napon kerékpárra ült a kollégák nagy része és körbe biciklizték a Velencei tavat. A több, mint 40 km-es távot a Pálmajor Pihenőparkban eltöltött kellemes vacsorával zárták, amit a túráról távolmaradó kollégák készítettek el. A szabadtűzön főtt hagyományos lecsó igazi megkoronázása volt az igazán tartalmas napnak.

Kalapos János, az UGP Kft. tulajdonosa szerint az ilyen programok nem csupán a kollégák számára jelentenek kikapcsolódást és feltöltődést a szürke mindennapokban, hanem a cég számára is rendkívül fontosak. „Nagyon nehéz időszakot tudhatunk a hátunk mögött, amiben mindannyian megálltuk a helyünket. Fontosnak tartom, hogy a munkatársaim tudják, hogy mind szakmailag, mind emberileg is mérhetetlenül hálás vagyok nekik a munkájukért, a kitartásukért és hozzáállásukért. Hiszem, hogy a vállalat sikere legnagyobb részben rajtuk, a csapatmunkán és egymás megértésén, segítésén múlik. Ezért is szerettük volna ezzel az eseménnyel nem csupán a 25 éves évfordulót megünnepelni, hanem egyben meg is akartuk köszönni munkájukat.”

? Ha érdekel Kalapos Jánossal, az UGP Raktártechnika Kft. tulajdonosával készített interjú, itt tudod elolvasni »»»