Gondola

Gondoljunk a gondolákra

Az üzlethelységünknél a falak mellett egyértelmű a kihelyezés, azonban az üzlettér közepére a megfelelő szélességű és magasságú gondolákkal különböző összhatást érhetünk el.
Az alacsonyabb gondolák átláthatóságot, a merőlegestől eltérő 45 fokos elhelyezésük a modern üzletképet adnak. Egymás mellé helyezhetjük őket sorokba rendezve, az átláthatóság ettől még megmarad, de szekcionáltan tudjuk elválasztani termékcsoportjainkat. Ezen kis magasságú állványoknál a polcok lépcsőzetes elrendezése, mely szerint felülről kezdve a kisebb mélységű polcokkal indítunk és 10 cm-el növeljük az alsóbb szintek mélységét elérhetjük a piramis elrendezést, mely felülről nézve is rálátást biztosít az árucikkekre.
A magasabb gondolákat önállóan is használhatjuk szétszórva üzletünkben átjárhatóságot biztosítva az egységek között. A vevőket így nem kényszerítjük előre megadott útvonalra. A hátfalméretek szerint választhatunk 500,665,900,1250,1330 vagy 1500 mm széles gondolákat is.

A magas gondolasor kialakításoknál játszhatunk a polcmagasságok eltolásával az érdekesebb összhatás eléréséért. De a hátfalvariációk is segítik munkánkat az árukihelyezés közben. A perforált hátfal az apró cikkek kirakását könnyíti meg nekünk. Az egyéb kiegészítők U alakok és ferde vállfaartók a ruházati és műszaki területen is segítségünkre lehetnek.
Ezekkel a gondolákkal és az önálló lábakon álló egységeinkkel megoldhatja komplett üzletberendezését és ne felejtse a RAL színskála rendelkezésére a színes egységek kiválasztásában.
Várjuk megkeresését, ha segíthetünk berendezni üzletét! Keresse kollégáinkat bizalommal >>