Egyedül is megy

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Mire vágyik egy modern nő? Függetlenségre, önállóságra, bonyodalmak nélküli életre. Ki gondolná, hogy mindezt megtestesíti egy innovatív állványrendszer kiválasztása és összeállítása. Nem kell hozzá szakértelem, csak a megfelelő paraméterek. Nem kell hozzá férfierő, mert praktikus és könnyen összeszerelhető. Mégis rengeteg mindent elnyel, és hatalmas súlyokat elbír. Ideális választás lehet bármelyik korosztály számára, legyünk akár egyedülálló nők vagy családanyák.

Univerzális használatának köszönhetően elhelyezhetjük otthonunk különböző helyiségeiben, tehetjük a kamrába, mosókonyhába vagy akár a garázsba; de segítségünkre lehet a munkahelyünkön való rendszerezésben, tárolásban is.

Gyerek-játék-rendszerezés

Egy családanya tudja csak igazán, hogy a gyerekek testmérete fordított arányosságban van a számukra összevásárolt játékok és használati tárgyak mennyiségével. Nem is gondolnánk, hogy egy aprócska emberpalántának mennyi dolgot halmozunk fel, ami rengeteg helyet elfoglal, kezdve a babakocsitól, etetőszéken át a tricikliig, – a trambulinnal bezárólag.

Gyors és könnyű változtatás

Rohanó világunkban szinte egyik napról a másikra változhatnak meg családi- vagy életkörülményeink. A bővülő létszám, vagy a megnövekvő lakótér is előidézheti, hogy még több pakolási felületre legyen szükségünk. A salgó polcoknak köszönhetően mindez könnyen megtehető, mivel gyorsan összeszerelhető (letölthető összeszerelési útmutatóval a kezünkben), igény szerint percek alatt átalakítható. Nem kell órákat bíbelődni a csavarhúzóval, mert nincs csavaros kapcsolat az oszlop és a polc között. A csavarmentes polcok akár egy perc alatt áthelyezhetőek, így elég teret nyerve a kisebb vagy nagyobb kiterjedésű dolgainknak.

Gyűjtögetőknek

Sokan esünk a gyűjtögetés rabságába, szeretünk dolgokat felhalmozni, nem elég mindenből csak egy. Az apróbb tárgyaknak tökéletes rendszerezési megoldást nyújtanak a polcokra könnyedén felakasztható, vagy akár egymásba is rakható műanyag tároló dobozok. A gyors és egyszerű tartalom azonosíthatóságot segíti a frontoldalon elhelyezett címketartó. Ráadásul a dobozok színes külseje tökéletesen illeszkedik az adott felhasználási területhez. Vagy akár egyfajta rendszerezési kategóriákat is megtestesíthetnek.

Házon kívül

Az egy hatalmas tévhit, hogy a gyengébbik nem helye a konyhában van. Egy mai modern nő szinte az egész házat uralja, vezeti a háztartást, az azzal kapcsolatos teendőket, eszközöket. De ki mondta, hogy egy nő nem mozoghat otthonosan házon kívül is? Szinte már ugyanannyit tevékenykedik a kertben, garázsban, de még a műhelyben is, mint a férfi társaik. Így még inkább esik választás egy olyan állványrendszerre, amivel mindkét nem képviselője könnyedén boldogul.

Sőt! Letisztultsága, áttekinthetősége miatt akár üzletbe, boltba vagy szalonba is bátran dönthetünk a csavarmentes salgó polc rendszer mellett. Praktikus és egyedi választás lehet minden környezetbe, mert a szivárvány bármely színére átfesthető.

Ne unatkozz!

Nem szereted az állandóságot? Akár minden hónapban átrendeznéd az otthonod, irodád? Akkor tökéletes választás számodra a csavarmentes salgó polc. Pillanatok alatt, szerszám nélkül is szétszerelheted és a kívánt helyre átrakhatod. Előtte azért nem árt lemérni a rendelkezésre álló területet, nehogy az összerakás után döbbenj rá, hogy mégsem fér be a kívánt helyre.

Ezzel kalkulálj!

Szinte minden bank oldalán található már hitel kalkulátor, melynek segítségével gyorsan és könnyedén, egy gép segítségével ki tudjuk számolni a számunkra legideálisabb ajánlatot. Ennyire testreszabott és praktikus a Polckalkulátor is. Mindössze 4 adat megadásával villámgyorsan megtervezhetjük, hogy a rendelkezésünkre álló területre mekkora csavaros vagy csavarmentes polcot helyezhetünk el. Ajánlatos a kalkulátor használata, ha te sem szeretnél olyan szituációba kerülni, hogy a kiszállítás után mégsem stimmel a méret.

Mi kell hozzá? Szélesség, magasság, polc távolság és mélység hosszát lemérni, majd a megfelelő rubrikába beírni. Utána a gép már magától számol is.

Legyen az ember egyedül vagy társsal, gyerekkel vagy anélkül, szakértelemmel vagy teljesen vakon, a csavarmentes salgó polc bárkinek bárhol megkönnyíti a pakolás, tárolás, rendszerezés kérdését. A legjobb méret kiválasztásában pedig segítségünkre lesz a Polc kalkulátor. Arról pedig senkinek nem kell tudni, hogy nem mindent egyedül oldottunk meg.